No disponible
Subir

Sinopsis

«Extraordinària, Catherine Clément! Qui millor que ella –filòsofa, narradora i viatgera– podria haver escrit una novel.la tan atractiva sobre les religions del món!»

Le Monde

«–L’existència de Déu, una pregunta sense resposta? –va dir rient en Théo–. No em facis riure! Com s’ho fan els milions de persones que hi ha a la Terra per creure en Déu? Bé hi deu haver una raó!»

De Jerusalem a Benarès, i aturant-se a Delfos, Istanbul, Dakar, Rio de Janeiro, Djakarta, Nova York, Kyoto o el Caire, el jove Théo i la seva excèntrica tia Marthe faran la volta al món de les religions amb la intenció de trobar, en cada un dels llocs visitats, una resposta diferent a aquesta pregunta fonamental.

Com si es tractés d’una odissea espiritual, aquest viatge per continents, cultures, costums i ritus sagrats permetrà a en Théo de trobar-se amb diferents savis, els quals obriran el seu esperit i el prepararan per al vertader viatge que li espera: el de la vida.

L’assagista francesa Catherine Clément (1939) ha viscut sempre a l’estranger i actualment resideix a l’Àfrica. És autora de nombrosos assajos sobre antropologia i psicoanàlisi i ha escrit prop d’una dotzena de novel.les, entre les quals trobem Por amor a la India, La sultane, El vals inacabado i La Senhora. El viatge d’en Théo s’ha venut a dotze països i ha aconseguit de convertir-se en un autèntic best-seller.

Compartir en Facebook
Avísame
Deseo recibir información cuando se produzcan novedades editoriales sobre:
Autor:
Catherine Clément
Tema:
Literatura infantil y juvenil
Colección:
Ediciones en catalán / Las Tres Edats
Interesante

Ediciones Siruela S.A. reservados todos los derechos.
c/ Almagro 25. 28010 Madrid. España
Telf. +34 91 355 57 20 - Fax +34 91 355 22 01 Creación de un sistema de adaptabilidad de la página web de ediciones Siruela para dispositivos móviles en todos sus formatos para impulsar la comercialización de contenidos culturales legales e implementación de los recursos tecnológicos necesarios.Actividad subvencionada por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.
De conformidad a la Ley 19/2013 de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno se comunica que Ediciones Siruela ha percibido una ayuda del Ayuntamiento de Madrid para asistir a Ferias Internacionales del sector del libro.

Legal