Subir

Sinopsis

A en Robert, com a moltes altres persones, no li agraden les Matemàtiques, perquè no les acaba d’entendre. Però una nit somia amb un dimoniet que pretén iniciar-lo en la ciència dels nombres. Naturalment, en Robert pensa que és un altre dels seus freqüents malsons, però en realitat és el començament d’un recorregut nou i apassionant a través del món de les Matemàtiques. ¿No és estrany de trobar sempre seqüències numèriques mitjançant la simple multiplicació dels uns: 1 x 1 = 1; 11 x 11 = 121; 111111 x 111111 = 12345654321, i així successivament? I això és solament l’operació més senzilla. Durant dotze nits, en Robert somia en sistemes numèrics cada cop més increïbles. Tot d’una, els nombres cobren vida per ells mateixos, una vida misteriosa que ni tan sols el dimoni no pot explicar del tot.

Les Matemàtiques no havien estat mai tan fascinants. Aviat, el dimoni li farà abandonar els tòpics i el farà accedir a nivells superiors. I els entén i tot! I els joves lectors també. En cada pàgina, a mesura que anem avançant, els nombres es van tornant cada cop més absorbents. És com si es tractés de màgia. En Robert vol saber més i més, fins que, a la fi, el dimoni li fa comprendre que alguns problemes i algunes paradoxes pertanyen a les altes esferes de la ciència.

Cubierta en alta resolución

Otros libros de este autor:

Compartir en Facebook
Avísame
Deseo recibir información cuando se produzcan novedades editoriales sobre:
Autor:
Hans Magnus Enzensberger
Tema:
Literatura infantil y juvenil
No ficción infantil y juvenil
Colección:
Ediciones en catalán / Les Tres Edats / Ens Agrada Saber
Interesante

Ediciones Siruela S.A. reservados todos los derechos.
c/ Almagro 25. 28010 Madrid. España
Telf. +34 91 355 57 20 - Fax +34 91 355 22 01 


Proyecto financiado por la Dirección General del Libro y Fomento de la Lectura, Ministerio de Cultura y Deporte. Proyecto financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Digitalización de contenidos editoriales en formato electrónico

Mejoras en la gestión editorial en relación con la tienda online y la digitalización de herramientas de marketing.

Migración al estándar ONIX 3.0; introducción del estándar ISNI; mejora del posicionamiento en Google; ampliación de campos de metadatos y depurado de código HTML. Actividad subvencionada por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Creación de un sistema de adaptabilidad de la página web de ediciones Siruela para dispositivos móviles en todos sus formatos para impulsar la comercialización de contenidos culturales legales e implementación de los recursos tecnológicos necesarios. Actividad subvencionada por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.


Ediciones Siruela ha percibido una ayuda del Ayuntamiento de Madrid para asistir a Ferias Internacionales del sector del libro.

Legal